Ervaringen dakkapel plaatsen

De klant ervaring bij het plaatsen van een dakkapel is persoonlijk. We betrekken onze klant erbij zo houden we altijd rekening met de wensen van de klant en de buurt. Het eindresultaat en beleving bij de plaatsing moet goed zijn.
Bekijk de verschillende dakkapellen van klein, naar groot tot de XL versies. We hebben een selectie van verschillende uitvoeringen verzameld. 

Grote dakkapellen vanaf 7 meter

Een XL of grote dakkapel is een uitdagend project om te plaatsen. We hebben ruime ervaring bij het ontwerpen, maken en plaatsen van grote dakkapellen. Hieronder zie je enkele exemplaren die we recent plaatsten.

dakkapel plaatsing ervaring
dakkapel plaatsen ervaringen
dakkapel ervaringen

Wat klanten over ons zeggen

Je kunt geen betere ambassadeur bedenken dan een klant. Hun ervaring met ons zegt veel over onze service, manier van werken en de kwaliteit die we leveren. Hun dakkapel plaatsing ervaring is essentieel. We zorgen dat alles netjes gemonteerd wordt en opgeruimd is wanneer we vertrekken. 

Goed advies, goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle aflevering. Ze werken netjes, alles vakkundig geplaatst door de medewerkers. Alles in eigen beheer gebouwd en restmateriaal netjes gesorteerd.

Annie, steenbergen

Super tevreden over dit bedrijf! Werken op tijd zoals ze aangeven en zorgen dat alles netjes achtergelaten wordt! De dakkapel ziet er echt mooi en netjes afgewerkt uit. Al met al top, wij zijn tevreden! 

Stefan, Stellendam
Kwalitatieve dakkapel voor uw woning! De Dakkapel Expert in Zuid Nederland!

Kiest u altijd voor kwaliteit? Dan kiest u juist om XL Dakkapellen te benaderen!