De beste dakkapellen leverancier in Zuid West Nederland! 

 ‘De beste dakkapellen voor jou en je woning.’ Je vraagt je vast af waar we aan verdiend hebben dat klanten dit over ons zeggen. Het zit hem vooral in de kwaliteit van de materialen en afwerking van onze dakkapellen. Wij maken namelijk iedere dakkapel op maat naar de wens van de klant. Dat betekent voor iedere klant een unieke stuk vakwerk dat met de hand door onze timmermannen wordt gefabriceerd. De beste dakkapel is wat eruit voortkomt. Ze zijn vervaardigd uit onderhoudsvriendelijk en kwalitatief hoogwaardig bouwmateriaal. Het zijn kunststof dakkapellen met een stevig houten frame die jarenlang meegaat. 

dakkapellen

Dakkapellen leverancier in jouw regio

Voornamelijk leveren en monteren wij onze dakkapellen in de regio Zuid West Nederland. Dit betekent in de provincie Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. De montage van een dakkapel is namelijk vakwerk dat we graag in onze eigen regio uitvoeren. Woon je verder en wil je echt bij ons je dakkappellen bestellen? Neem dan eerst even telefonisch contact op. Wellicht dat we mee kunnen denken of toch onze grenzen verleggen omdat we jou graag als klant willen helpen. 

Dakkapel raam en deur

Dakkapellen kunnen zowel ramen als deuren bevatten. Er is namelijk veel mogelijk. Deel je wensen met ons en wij zeggen waar de grens ligt van de mogelijkheden. 

dakkapel raam

Dakkapel met rolluik

Een dakkapel met rolluik is praktisch als je kiest voor veiligheid en donkere ruimtes. De rolluiken kunnen automatisch of handmatig bediend worden. 

dakkapel rolluik

Dakkapel kunststof

Onze dakkapellen hebben een basis van hoogwaardig kwalitatief hout, glas en kunststof. Aan de buitenkant zie je een onderhoudsvriendelijke kunststof dakkapel. 

dakkapel kunstof

Je wilt een dakkapel bestellen? Vraag dan een offerte aan. We nemen daarna contact met je op. 

Kwalitatieve dakkapel voor uw woning! De Dakkapel Expert in Zuid Nederland!

Kiest u altijd voor kwaliteit? Dan kiest u juist om XL Dakkapellen te benaderen!