Een grote dakkapel begint bij 7 meter groot

Bij een grote dakkapel weten wij waar we beginnen maar waar het eindigt is de vraag. We zijn één van de weinige dakkapel leverancier die grote of XL dakkapellen ontwerpen, fabriceren en ook nog monteren. Het is namelijk een klus om dit enorme bouwwerk perfect op je dak te plaatsen. Zo een klus laat je alleen over aan de beste dakkapellen leverancier. Bij ons heeft de kwaliteit van de materialen en afwerking van onze producten prioriteit. Wij maken namelijk dakkapellen op maat dus voor iedere klant een unieke stuk vakwerk dat met de hand door onze timmermannen wordt gefabriceerd. Voor een ontwerp van meer dan 7 meter groot is de constructie heel belangrijk. De kosten van een dakkapel van die grootte verschillen per breedte maat en qua ontwerp. 

grote dakkapel

Hoe groot word je dakkapel?

Onze XL dakkapellen beginnen bij 7 meter breed. Binnen onze ervaringen liggen het vervoeren en plaatsen van dakkapellen tot 16 meter groot. Wij leveren en monteren onze XL dakkapellen in de regio Zuid West Nederland. Dit betekent in de provincie Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant. De montage van een XL dakkapel is namelijk uitzonderlijk vakwerk dat we graag in onze eigen regio uitvoeren. Woon je verder en wil je echt bij ons bestellen? Neem dan eerst even telefonisch contact op. Wellicht dat we mee kunnen denken of toch onze grenzen verleggen omdat we jou graag als klant willen helpen. 

Dakkapel groot met ramen en deur

XL dakkapellen kunnen zowel ramen als deuren bevatten. Er is namelijk veel mogelijk. Deel je wensen met ons en wij zeggen waar de grens ligt van de mogelijkheden. 

dakkapel raam

Dakkapel groot met rolluik

Een XL dakkapel met rolluik is praktisch als je kiest voor veiligheid en donkere ruimtes. De rolluiken kunnen automatisch of handmatig bediend worden. 

dakkapel rolluik

Dakkapel groot kunststof

Onze XL dakkapellen hebben een basis van hoogwaardig kwalitatief hout, glas en kunststof. Aan de buitenkant zien ze eruit als kunststof dakkapellen. 

dakkapel kunstof

Je wilt een grote dakkapel bestellen? Vraag dan een offerte aan. We nemen daarna contact met je op. 

Kwalitatieve dakkapel voor uw woning! De Dakkapel Expert in Zuid Nederland!

Kiest u altijd voor kwaliteit? Dan kiest u juist om XL Dakkapellen te benaderen!